menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Oss weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Oss

Een kundige Mediator uit Oss helpt u graag verder.

Beide partijen winnen dankzij gecertificeerde mediators uit Oss

U schakelt een mediator in wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen escaleren en er een advocaat aan te pas moet komen. Er zal namelijk bij een rechterlijke uitspraak altijd sprake zijn dat één van de betrokken partijen de zaak verliest, waardoor de daadwerkelijk oorzaak van een conflictsituatie niet is opgelost. Mediation kiest u voor u allebei.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit advies geven. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. De goede wil van beide partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een passende oplossing te komen. Dus, beide partijen worden geacht te luisteren naar elkaar en zich in elkaars situatie inleven.

Tijdens het eerste gesprek zal de mediator uitleggen hoe alles in zijn werk gaat en er wordt een mediationovereenkomst getekend. In deze overeenkomst staan alle regels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de basis van vrijwilligheid.

Als alle problemen boven water zijn en eventueel goed zijn doorgesproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de mogelijke oplossingen. Daarna kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, wat dan vastgelegd wordt in de vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Oss kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten met overheidsinstanties
578
Klanten geholpen met mediators vergelijken
4.626
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Oss

Heeft u een zakelijke mediator uit Oss nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Oss of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Oss.

mac
mac
img

Ik ben Dex Li, regiomanager in Oss. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Oss.

Zoekt u bekwame mediation regio Oss?

Met mediation hoeft u niet naar de rechter te gaan. Hoewel het misschien lijkt alsof u gelijk heeft en wellicht de zaak voor de rechtbank ook wel wint, zullen beide partijen slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is kapot en moeizaam te herstellen. Op commercieel gebied kan dit enorme gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezende partij dient bij een gerechtelijk vonnis ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. Beide partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als de betrokken partijen tot een werkende oplossing weten te komen, is dat vooral te danken aan henzelf en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Met behulp van mediation bestaat er altijd de kans om tot een passende oplossing in welk conflict dan ook te komen. Bent u op zoek naar een mediator in Oss? Zorg ervoor dat uw conflict snel tot het verleden behoort en laat verschillende betaalbare mediators uit Oss verschillende offertes naar u toesturen.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Oss te zeggen hebben!

img

Bastijn Rost

Het belangrijkste voor mij is heldere communicatie. Door de deskundigheid van Professionals Oss ben ik terechtgekomen bij een geschikte Mediator. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie deskundige hulp!

img

Marlijn Rootgers

Meteen een Mediator gevonden. Ik ben goed en deskundig geholpen door Professionals Oss. Ook buiten kantooruren zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Oss

Let's Talk

Bij Professionals Oss staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier